vildtkød afpudset for sener 300 g. vildtkød afpudset for sener
1
spsk.
hvedemel 1 spsk. hvedemel
1
æg 1 æg
1
dl.
piskefløde 1 dl. piskefløde
salt salt
peber peber
Opskrift:
Kør vildtkødet gennem kødhakkeren. Rør det sejt med salt. Rør derefter æg så fløden i. Smag til med salt og peber. Lad farsen trække 30 minutter. Lav små boller ved hjælp af en teske. Pochér bollerne i letsaltet vand til de er faste. Tag dem op. Lun dem i lidt af pocheringsvandet i en gryde under låg når suppen skal serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9866 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider