Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vildthakkebøf med hele hvidløg

Vildthakkebøf med hele hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ kg.hakket hjortekød
½ tsk.groft stødte enebær
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 mos:
1 kg.store kartofler
1-2 fedhvidløg
 evt. lidt selleri eller selleritop
1 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
1½-2 dl.letmælk
 salt
 peber
 hakket persille
 
 Stegte hvidløg:
3-4 store fed pr. person
 olivenolie til stegning
 groft salt
 
Opskrift:
Ælt kødet med enebær, del og form det til større eller mindre bøffer og steg dem i smør 3-4 minutter på hver side, efter tykkelse. Drys kødet med lidt salt og peber. Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker, kom dem i en gryde med hvidløg samt evt. selleri og kog dem helt møre. Hæld vandet fra, hæld kartoflerne tilbage i gryden og mos dem groft med en gaffel. Tilsæt smør, olivenolie samt mælk, pisk og varm mosen igennem og smag den godt til med salt og peber. Steg hvidløgsfedene i en gryde i olie under omrøring, til der er møre, tag dem op, læg dem på fedtsugende papir og drys groft salt på.

Servering:
Anret bøfferne på varme tallerkner med grønsagsmos samt stegte hvidløg og et rundhåndet drys persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17041 gange,
og udskrevet 539 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu