Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillet gåsefilet med andeleverkartoffelpuré og selleri

Grillet gåsefilet med andeleverkartoffelpuré og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Gås - Gåsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.fersk andelever
600 g.mandelkartoffelpuré
1 krukkefrisk kørvel, finthakket
1 bundtbladpersille, finthakket
350 g.fintstrimlet rodselleri
5 dl.solsikkeolie, til fritering
1 kg.gåsefilet med skind
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 sovs
1 gulerod
1 løg
100 g.rodselleri
150 g.røget bacon
100 g.smør
1 flaskerødvin
5 dl.mørk kalvefond
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær andeleveren i mindre stykker. Steg stykkerne uden fedt på en varm pande. Vend stykkerne i kartoffelpuréen. Tilsæt urter.

Friter rodsellerien i olie til den får farve.

Skær gåsefiletterne ud og grill dem i lidt olivenolie. Server dem herefter med andeleverkartoffelpuré, rodselleri og rødvinssovs.

Rødvinssovs
Skær grøntsagerne og flæsket i mindre stykker. Brun stykkerne i 50 g smør. Hæld vinen på, indkog til det halve og si.

Rør det resterende smør i inden serveringen. Smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9029 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

eva andresen  -  2007-01-25 14:44:26
hvad er mandelkartoffelpuree