Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt fasan

Sprængt fasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 fasaner
 
 Saltlage:
1 l.vand
150 g.salt
1 gulerod
2 skalotteløg
1 porre
50 g.enebær
 
Opskrift:
Bryst og lår skæres af fasanerne og kommer i saltlage i 12 timer Brystet pocheres i ca. 15 minutter i 1 l. vand, tilsat de skyllede grøntsager fra saltlagen. Lårene koger videre i 30 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17672 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tove  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad serverer man til fasanen som frokostret?