Chokoladekage med kokos 06
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 1483995 gange,
og udskrevet 25899 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (762 stemmer) |
|
Kommentarer Lfc - 2023-04-03 13:23:49 Det passer rigtig fint med 25 min i Alm ovn, dvs over/under varme. En forvarmet ovn, midterste rille, 190 grader. Har bagt den sådan mange gange. Er aldrig mislykkedes, så hvad i gør, når det tager over en time at bage den er mig en gåde! alba - 2023-03-14 14:56:09 verdens bedste kage nogensinde jeg elsker den jonathan - 2022-10-15 08:40:38 elsker kagen Emilie - 2022-09-19 15:01:37 Bagte kagen i går og lavede glasuren i dag. De har begge ting virket meget flydende. Nok om det. Kagen er god men kan nol godt trænge en tur i køleskabet. Tror der er en meget stor mængde glasur til kagen efter min mening🤔 Hanna - 2022-08-11 15:39:55 Altid lækker kage, et døgn i fryseren, endnu bedre I dag byttede jeg kaffen ud med appelsinsaft, det blev også vel modtaget Per - 2022-05-15 12:14:22 Kagen skal bages og afkøles før glasuren kommes på anonym - 2022-04-18 19:38:28 Den er mega lækker Vivi - 2022-04-12 09:51:55 Skal kagen i ovnen når fyldet er på el hvad vil I gøre Anonym Bruger - 2022-03-17 19:00:33 Meget meget god kage. Smager så lækkert. 5 u af 5 stjerner. Jessica - 2021-11-30 10:20:03 Den er meget nem og smager fantastisk godt den kan anbefales;) maja - 2021-11-05 09:36:52 hmmm mega god kage :) Pia schmidt - 2021-10-21 14:03:14 25 min. Er ikke nok. Slog om på blæseovn efter de 25 min. Gav den derefter 10-15 min. Flemming B - 2021-06-19 09:26:05 Rigtig god kage som høster stor ros blandt venner Jytte - 2021-06-17 12:27:13 Jeg har bagt denne kage så mange gange siden 1978. Målene er en smule anderledes, men ikke noget af betydning. Har altid bagt dobbelt størrelse af denne opskrift, men i de gamle ovne var bradepanderne også større Jeg bagte den ved 160 g. i ca. 50 min. Og så har jeg altid skåret kagen ud i stænger og frosset dem ned, den bliver om noget bedre når den bliver tøet op igen. Havde altid nogle stænger liggende i fryseren, tør meget hurtigt op, hvis man får gæster Simone - 2021-03-12 13:25:50 Tiden i ovn skal ændres, for den skal have meget længere tid end 25 min og min for var det rigtige mål. Nu har kagen snart fået 45 min og stadig ikke færdig. Ikke sjovt, når man har folk der venter på kage. Christina - 2021-03-09 10:46:21 Tip: Den er ekstra god dagen efter :) Sara - 2021-02-18 15:36:18 Mega god kage Kurt - 2021-02-07 14:20:21 Den gad ikke at sætte sig efter en time i ovnen Dorthe - 2020-11-01 12:49:20 Kan den fryses? Med eller uden glasur?? Celina - 2020-10-29 19:02:22 er der nogen der har prøvet at lave den som muffins? Hvor lang tid skal de så have i ovnen? MEP - 2020-10-28 13:22:38 Bagetiden passede ikke helt, jeg havde så heller ikke lige en bageform der var lige så stor. Ellers super lækker kage. Thilde - 2020-10-10 21:12:56 God, klassisk kage. Jeg kan godt lide den lige en smule mørkere, så tilføjer lidt ekstra cacao :) Marlene - 2020-04-18 11:36:36 Jeg kan ikke lide kaffe så jeg prøver med kakaodrik Lucas - 2020-03-24 16:41:23 Elsker den Peter - 2019-11-03 00:45:01 Dejlig chokoladekage med kokos Kára - 2019-05-12 00:10:28 Den smager rigtigt godt og har bagt den rigtig mange gange da den både smager godt og er nem at lave og alle kan lide den de elsker den til banko Jeg bager den på 225 grader uden luft i 30 min i en bradepande der hedder 42×29 og 1/2 portion bager jeg i den der er 1 nr mindre og 1 1/2 portion bager jeg i en bradepande der passer ovnens 30 min på 225 er rigtigt i min ovn Kaja boiesen - 2018-09-06 07:47:05 Hardenberg kage flere gange bareSuper Kaja boiesen - 2018-09-06 07:45:48 Der er en der skriver om der kan brugesandet end kaffe i glasurer, jeg har prøvet appelsinsaft engang det var godt. Nogle bør ku ikke lide kaffesmag Mette B - 2018-08-13 21:42:07 Super god opskrift. Stadig god dagen efter Daniel - 2017-09-26 16:21:45 Skal have den med til et kræsen tysk hold i morgen, jeg er meget nervøs. Jeg skal bage den nu. Resultatet kommer i morgen Oliver - 2017-04-20 15:53:04 Skal lave den idag med far Ane - 2017-04-11 13:37:18 Mega fed opskrift! har haft den med i skole! alle elskede den:) Den bedste! - 2017-02-26 14:21:57 Jeg bager den altid - nem, svampet og lækker. Man kan naturligvis også komme anden glasur på selvom den originale smager skønt anonym - 2016-08-28 10:09:33 Der er jo mange kommentarer og spørgsmål.Hvordan svarer man folk på deres ? ?? Tranevej, du har brugt for meget kokosmel hvis glasuren blev tør :) Fepigen - 2016-04-30 16:15:10 15 min i min ovn var rigeligt, så var den færdig. Ikke så spændende en smag, men nem at bage! anonym - 2016-04-28 20:08:21 Kan jeg bare bruge 300g sukker og 150g smør? Camilla - 2016-02-16 14:57:27 Jeg lavede "halvdelen" - den er stadig kanon lækker:) Henriette - 2016-01-11 13:02:26 Nu har kagen fået 35 min og er stadig flydende inden i... Så er du sikker på at det er alm. ovn og ikke varmluft?? Hanne - 2015-04-28 13:25:32 Kan den fryses.? anonym - 2015-02-25 22:28:42 Super nemt og kan fryses 😀 anonym - 2015-02-14 14:00:04 Hvad er almindelig ovn, er det Varmluft eller over/undervarme? Og skal ovnen være varm når man starter de 25 min. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne