Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stuvet grønkål med æg og rejer

Stuvet grønkål med æg og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Stuvet grønkål med æg og rejer, billede 4 Stuvet grønkål med æg og rejer, billede 1 Stuvet grønkål med æg og rejer, billede 2 Stuvet grønkål med æg og rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Grønkål. frisk renset vægt
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Rejer uden skal, kogte
   
Opskrift:
Æggene koges smilende, ca. 6 minutter.

Kålen plukkes af stilken og skylles grundigt og blancheres i kogende vand et par minutter. Skylles grundigt i koldt vand og trykkes fri for væde i 2-3 kugler.

Hakkes groft med kniv. Den hakkede grønkål sauteres let i smørret, fløde tilsættes og koges jævnt til fløde tykner. Smages til med salt og peber.

Brødet ristes på panden i smør, vi har valgt at stikke brødet ud, men det kan også ristes i hele eller halve skiver.

Grønkålen anrettes på tallerkner med halve smilende æg og rejer, server brødet til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23980 gange,
og udskrevet 307 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9170 (2183 kcal)
KJ pr. Pers. 2292 (545 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 873 KJ (207 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 15.3 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu