stegt okse- og/eller lammekød75 g. stegt okse- og/eller lammekød
1
tsk.
garam masala 1 tsk. garam masala
1
tsk.
citronsaft1 tsk. citronsaft
salt salt
olie til stegning olie til stegning
1
pitabrød1 pitabrød
Dressing: Dressing:
0.5
dl.
yoghurt naturel0.5 dl. yoghurt naturel
tahin (sesampasta) tahin (sesampasta)
Salat: Salat:
0.5
tomat0.5 tomat
50
g.
salathoved 50 g. salathoved
50
g.
bønnespirer 50 g. bønnespirer
Opskrift:
Det stegte kød skæres i tynde strimler, drysses garam masala, citron og lidt salt
Lad det trække et par timer i en skål.
Pitabrødene lunes på en pande. Kødes steges på samme pande i lidt olie.
Flæk brødene, kom grøntsagerne i.
Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver. Det skal være lidt stærkt - det luner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(18 stemmer)
Opskriften er vist 26820 gange, og udskrevet 304 gange.
Kommentarer
Imam - 2011-11-22 17:54:09 spis det med homus;)
Per - 2011-11-03 13:03:17 Det er stegt kød som bruges her.
Christian - 0000-00-00 00:00:00 Tahinaen kan med fordel laves nogle dage i forvejen ved at male nogle sesamfrø en en morter, duften er vidunderlig! Men sørg for at lave det nogle dage forinden så pastaen kan nå at tørre lidt, da den ellers klumper i dressingen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider