Pil rejerne. Læg skallerne i en gryde og hæld 3 dl vand i. Kog i 10 min. uden låg. Si skallerne fra og kog suppen indtil ca. 1 dl. Hæld de to dåser hummersuppe i en gryde og varm forsigtigt op. Fortynd med vand, vin og suppen fra rejeskallerne. Lad suppen småkoge i nogle min. og tilsæt piskefløde.
Server suppen rygende varm med rejer, avocado og dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 21440 gange, og udskrevet 292 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider