hummersuppe (2x400 g.)2 pk. hummersuppe (2x400 g.)
150
g.
store rejer150 g. store rejer
75
g.
snittet spinat75 g. snittet spinat
½
snittet porre½ snittet porre
½
snittet grøn peber½ snittet grøn peber
hakket frisk basilikum, timian, estragon og purløg hakket frisk basilikum, timian, estragon og purløg
2
grønne asparges2 grønne asparges
saften af ½ citron saften af ½ citron
1
spsk.
fløde 13%1 spsk. fløde 13%
4
spsk.
kvark 1%4 spsk. kvark 1%
cognac cognac
Pynt: Pynt:
dild og agurkestrimler dild og agurkestrimler
Opskrift:
Suppen tøes op, fløden piskes i, og det koges igennem og smages til med salt og peber.
Rejer, fintsnittes spinat, porre, grøn peber, krydderurter, asparges og citronsaft tilsættes og smages til med cognac, hvorefter suppen afkøles.
Den serveres kold med en spiseskefuld kvark og pyntes med dild og agurkestrimler og et godt brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 47294 gange, og udskrevet 659 gange.
Kommentarer
- 2012-12-31 13:01:23 Til pynt 2-3 store tigerrejer med eller uden hoved på en meget varm pande
med en smule salt og folie over panden i 60 til 75 sekunder, MÅ IKKE VENDES.Er tigerrejerne uden hoved skal der en smule olie på panden. Hovederne indeholder nok saft/smørelse til stegning, dertil lidt frisk basilikum som afslutning.
Emilie - 2009-12-13 17:08:09 super lækre, kunne leve af denne suppe!!!