Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med gorgonzola

Farsbrød med gorgonzola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farsbrød med gorgonzola, billede 4 Farsbrød med gorgonzola, billede 1 Farsbrød med gorgonzola, billede 2 Farsbrød med gorgonzola, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svine- eller oksekød
2 spsk.hvedemel
1 æg
1/4 l.piskefløde
 
2 finthakkede løg
1 glaseller 250 g friske finthakkede champignoner
70 g.koncentreret tomatpuré
1 tsk.hvidløgssalt
 groftkværnet peber
 
15 g.smør
150 g.gorgonzola
150 g.mozzarella
 


Tilbehør:
ris eller pasta
Opskrift:

Ovnen indstilles på 200 grader C. alm. ovn.
Et ildfast fad smøres.

Farsen røres med mel, tilsæt æg og rør, og til sidst røres halvdelen af fløden i.
Tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, salt, peber røres i og til slut løg og champignoner.

Det formes til et brød og lægges i fadet. Smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozzarella. Resten af piskefløden hældes over.

Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 60-75 minutter.

Farsbrødet serveres i skiver med ris eller pasta til.

Tips:

Du kan også lægge halvdelen af farsen i fadet, lægge gorgonzolaen herpå og så fordele resten af farsen herudover, og så drysse mozzarellaen ud over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (63 stemmer)

Opskriften er vist 55686 gange,
og udskrevet 2609 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

BT  -  2015-03-14 10:04:23
Fjern alt ost og champignon og put bacon på MUMS ;)


Louise  -  2011-06-28 14:23:31
Godt farsbrød:o) Vil dog tilføje nogle flere krydderier næste gang.


Grethe Obling Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Pröv vägtvogternes cremefreice den giver en pragtfuld smag og er ikke fed


Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Er lidt for fed. Erstat evt. piskefløden i farsen med mælk og kom lidt mere tomatpurè i farsen