Torsk med kaperssauce

Torsk med kaperssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Torsk med kaperssauce, billede 4 Torsk med kaperssauce, billede 1 Torsk med kaperssauce, billede 2 Torsk med kaperssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
0.25 Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
3 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Melbolle:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Grønsagerne skæres i meget tynde strimler og dampes i vandet i ca. 1 minut, og tages herefter op af vandet.

Torsken skæres i portions stykker og krydres med salt og peber. Torsken dampes i grøntsagsvandet i ca. 5 minutter og tages herefter op.

Grøntsagsvandet tilsættes fløde og saucen jævnes med melbolle. Smag saucen til med kapers plus lage fra kapersne og eventuelt citron.

Server fisk, grøntsager og saucen. Som tilbehør kan anvendes små ristede kartoffeltern.


karakterer:
Opskriften er vist 25282 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3926 (934 kcal)
KJ pr. Pers. 981 (233 kcal)
Vægt ialt 1651 gram
Vægt pr. Pers. 412 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 237 KJ (56 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu