Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torsk i fad

Torsk i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torsk i fad, billede 4 Torsk i fad, billede 1 Torsk i fad, billede 2 Torsk i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce :
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
300 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 laurbærblade
1 tsk. Paprika
3 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Sauce:
skær æbler i tern og porre i ringe, og hak hvidløgsfeddet.

Svits æbletern, porreringe og hvidløg i olie uden at de tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog i 2 – 3 minutter. Rør maizena mel ud i piskefløden og rør den i saucen. Kog saucen op, og smag til med salt og peber.

Hæld saucen i et ovnfast fad.

Fisk:
Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm. og læg stykkerne ovenpå saucen. Stil fadet i en 220 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Når retten er færdig, drysses med persille – og retten serveres med ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (61 stemmer)

Opskriften er vist 340016 gange,
og udskrevet 12451 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11311 (2693 kcal)
KJ pr. Pers. 2827 (673 kcal)
Vægt ialt 3215 gram
Vægt pr. Pers. 803 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 351 KJ (83 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ulla jacobsen  -  2016-04-25 10:15:02
det smager fantastisk.

  -  2012-10-26 18:13:30
Rigtig god ret, især hvis man har mange små torsk. Vi skiftede dog grisene ud med grøn pasta.

beck  -  2012-10-04 19:21:35
Dejlig ret, tilsatte chili og ost, næste gang prøver jeg med mozarella

Susanne  -  2012-02-20 17:41:18
Super lækker ret, lidt ekstra paprika og chilli i, og med brune ris til.. :)Mnnn

Mette H.  -  2012-02-16 20:05:10
Blev simpelthen så utrolig skuffet over den her ret. Ufattelig kedelig smag, selvom jeg virkelig prøvede at få noget mere smag frem. Kan slet ikke anbefales :-( puha.

  -  2012-01-22 17:57:52
Mums det var godt.

Mads Storgaard  -  2011-11-30 20:15:39
Da jeg lavede retten blev smagen ret bitter. Jeg tror der var pga laurbær bladene. Øv.

  -  2010-12-21 11:09:00
Rosene ord om denne ret, smager fantastisk og der blev spist op. Jeg lavede dog nogle hasselbackkartofler til, bestemt ikke sidste gange den kommer på bordet.

Mia  -  2010-10-17 18:13:49
Syntes den var lidt kedelig, men tror at chili, hvidvin mv. af andre fifs herunder kan gøre den rigtig lækker.

  -  2010-10-06 20:03:56
Lidt hvidvin i sovsen skader ikke og så gør lidt rasp på toppen sig også godt. sønnen var for en gang skyld glad for fisk.

Simon  -  2010-02-13 19:57:55
Fantastisk god ret. Prøv at spice den lidt op med Chili det bliver rigtig godt. Og for at få den mere fedtfattig kan man bytte fløden ud med almindelig mælk, jeg kunne ikke mærke den store forskel.

JAN WEDE.  -  2009-03-12 17:30:11
Har lavet denne ret idag til min kone da hun kommer sent hjem torsdag fra arbejde, og jeg måde sige at den tog kegler. Hun er samtidig en stor fiskespiser.

jakob  -  2009-01-11 23:16:57
ja min kone kan heller ikke så godt lide fisk men denne ret var et hit hos fruen..kan varmt anbefales.

Stella  -  2009-01-11 09:34:04
Herlig ret, nem at lave og meget velsmagende. Jeg brugte mørk sej og det var rigtig fint

christina  -  2007-12-17 18:21:21
Min mand kan ikke lide fisk, men denne ret synes han dog var god. Han tog i hvert fald to gange ;-)

lone  -  2007-01-16 11:59:44
det smager rigtig godt

rare ditte - god mod dyr  -  0000-00-00 00:00:00
god ret, smager særlig godt med lidt revet ost ovenpå.