Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet krappekød

Dampet krappekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 fedhvidløg
6 kvistefrisk koriander, finthakket
180 g.krabbekød, kogt
125 g.svinekød, finthakket
1 æg
2 spsk.fiskesauce
1 spsk.lys soyasauce
0.5 tsk.sukke
 Friskkværnet, sort peber
1 fintstrimlet, udkernet, rød chili
 Nogle få, friske korianderblade
 


Opskrift:

Stød hvidløg og koriander sammen til en pasta i en morter. Bland de øvrige ingredienser undtagen chili og korianderblade i.

Smør 4 ramekin-skåle med lidt olie og stil dem i en dampkoger. Fordel krabbefarsen i skålene og dekorer med chilistrimlerne på toppen. Damp i 15 minutter, til farsen er fast.

Server retten drysset med korianderblade.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14382 gange,
og udskrevet 135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

carsten  -  2016-03-15 16:32:12
er det krabbesalat vi mener, når der er svinekød i? Og sukke?