Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rödvinsfondue

Rödvinsfondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.perleløg
250 g.markchampignon
2 persillerødder
250 g.cherrytomater
400 g.mørt oksekød – mørbrad, filet eller velhængt inderlår
 
2 kvisterosmarin eller timian
10 peberkorn
1 laurbærblad
1 flaskerødvin
 
Opskrift:
Hæld kogende vand på perleløgene og lad dem trække ca. 5 minutter. Pil dem. Rens champignonerne. Skræl persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl cherrytomaterne. Skær kødet i terne 2x2 cm og 1 cm’s tykkelse. Anret det hele på et fad.

Tænd fonduen. Bring rødvin, krydderier og 1 spsk. salt langsomt i kog i en gryde. Hæld det i fonduegryden og hold rødvinsmarinaden småsimrende.

Sæt løg på nogle af de første spid, de skal have længst. Lad dem simre ca. 10 minutter. Tilberede herefter de andre grønsager ca. 5 minutter. Kødet tilberedes efter ønske 2-5 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (30 stemmer)

Opskriften er vist 56579 gange,
og udskrevet 2430 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mille  -  2008-12-06 20:58:34
hva ska man putte ned under for at tænde fondue gryden

Alexander  -  2008-09-06 20:03:34
RIS, man ris er det eneste rigtige tilbehør. du har nemlig ret at der mangler tilbehør

Tove  -  2008-08-21 16:11:01
Synes I ikke der mangler noget tilbehør? Brød, kartofler etc. 4 personer vil da have svært ved at blive mæt.

felixbusk  -  0000-00-00 00:00:00
det ser godt ud til nytår