Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykål

Karrykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Karrykål, billede 4 Karrykål, billede 1 Karrykål, billede 2 Karrykål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skinkekød, rå
1500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 tsk. Karry
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Kålen snittes fint.

Smør eller 2-3 spsk. olie kommes i en stor gryde, Karry tilsættes, kød i tern og grofthakkede løg brunes heri, hvorefter kål, gulerødder i skiver og svinebouillon kommer i, tilsæt salt + peber. Det hele damper mørt i ca. 1 time.

Serveres med groft brød

Tips:

Spæd evt. med lidt vand undervejs, må ikke koge tør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (47 stemmer)

Opskriften er vist 135087 gange,
og udskrevet 2870 gange.


Energi:
KJ total 6632 (1579 kcal)
KJ pr. Pers. 1658 (394 kcal)
Vægt ialt 2799 gram
Vægt pr. Pers. 699 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 236 KJ (56 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda Nøbbe  -  2019-11-08 12:50:39
Kommer 300 gr. Bacon i tern i. Måske lidt mere karry i. Somme tider også lige så mange kartofler i som gulerødder


Beth  -  2017-03-02 14:00:36
Dejlig nem ret. Bare giv den gas med mere karry og 2 spsk. frisk hakket ingefær.


  -  2011-01-17 11:18:01
der kan bruges hakket oksekød så er det en slankeret


Anette Jensen  -  2009-04-18 12:44:43
Det er en lækker ret. Jeg kommer også grønne bønner og majs i og engang mellen bruner jeg også kålen men det kræver så mere fedtstof. Og extra karry da jeg godt kan li den stærk


BSP  -  2009-02-26 18:50:32
Vi elsker retten her i huset, men for FAEN, det skal sku smage af KARRY og så må det gerne krasse en anelse. Til 1 hvidkål bruger jeg 3 mad æbler i tern oven i det andet, ski godt.


weber  -  0000-00-00 00:00:00
det er fedtet der giver smag


dsl34468  -  0000-00-00 00:00:00
Mager bacon giver en god smag