Kommentarer
Steen Wichmann - 2020-02-24 08:55:14 Jeg bruger stadigvæk denne opskrift på karrykål der er fra en pjece fra Danske Andels Slagterier der hed "Gris på gaflen" fra 1960erne opskrift il 6 pers.: 1 stort hvidkål, 3-4 æbler, 4-5 løg, 1,2 kg. gris revelsben, bryst/kogeflæsk helst m.ben 2spsk god karry 2 boullion tern 1/2 vand: Stor gryde fyldes med et lag ca 1/3 af snittet kål i bunden kødet skæres mundrette stykker og halvdelen lægges i gryden boulliontern og karry kommes over + et lag snittet æble lægges over og så de halverede snittede løg, så lægges endnu 1/3 kål i gryden med æbler og løg ovenpåog sidste 1/3 kål lægges ovenpå til sidst 1/2 liter vand kommes over og gryden sættes i kog og der skrues ned for varmen, gryden står så og simrer på lavt blus 1 time og 15-20 minutter og en herlig duft breder sig når låget tages af gryden. I den originale opskrift indgår også 50-100 gram rosiner i retten men da jeg hader rosiner har jeg aldrig selv brugt rosiner til noget som helst. Men det står alle frit får at eksperimentere eventuelt med chili i for at gøre retten mere "Hot" eller komme nogen gulerødder i for at strække til lidt flere ved bordet. Man kan også lave mindre portioner men jeg vil bare sige at det smager endnu bedre som varmemad dagen efter eller 2-3 dage efter så at ikke man serverer samme mad 2 dage i træk
Gerda Nøbbe - 2019-11-08 12:50:39 Kommer 300 gr. Bacon i tern i. Måske lidt mere karry i. Somme tider også lige så mange kartofler i som gulerødder
Beth - 2017-03-02 14:00:36 Dejlig nem ret. Bare giv den gas med mere karry og 2 spsk. frisk hakket ingefær.
- 2011-01-17 11:18:01 der kan bruges hakket oksekød så er det en slankeret
Anette Jensen - 2009-04-18 12:44:43 Det er en lækker ret. Jeg kommer også grønne bønner og majs i og engang mellen bruner jeg også kålen men det kræver så mere fedtstof. Og extra karry da jeg godt kan li den stærk
BSP - 2009-02-26 18:50:32 Vi elsker retten her i huset, men for FAEN, det skal sku smage af KARRY og så må det gerne krasse en anelse.
Til 1 hvidkål bruger jeg 3 mad æbler i tern oven i det andet, ski godt.
weber - 0000-00-00 00:00:00 det er fedtet der giver smag
dsl34468 - 0000-00-00 00:00:00 Mager bacon giver en god smag
|