Ristede kastanier

Ristede kastanier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kastanjer
150 g.smør
 salt
 
Opskrift:
Kastanjerne skal ridses hele vejen rundt og lægges i bradepanden i en varm ovn til skallen har løsnet sig. Kastanjerne pilles og ristes i smør på panden til de er smukt gyldne. Drysses med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 24893 gange,
og udskrevet 437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-08 21:30:45
Kan kastanjerne fryses efter ristning i ovn og så smørristed inden brug?

  -   2014-10-21 15:22:52
Hvilken temperatur og ca. hvor længe tager det inden skallerne åbner sig. er det 10 min eller 1 time

  -   2012-10-24 00:05:24
I varmluftsovn 200 grader i 20 min. I alm. ovn 225 grader i 25-30 min.

  -   2011-11-11 17:53:50
hvor er opskriften

  -   2011-10-09 15:51:46
Det er fortræffeligt med portvin til kastanier -og husk at portvin skal drikkes af store glas!

  -   2010-10-17 19:21:56
De kastanier som gror i Danmark er for det meste hestekastanjer, og dem må du ikke spise. Der skulle gro enkelte ægte kastanjer herhjemme, men de er meget få, da vi bor for nordligt.

  -   2010-10-15 14:59:44
hvordan kan man tage biterheden fra de kastanier, der gror her hjemme. Kan man eventuelt koge dem med et tilsætnings stof af en slags????????

  -   2010-07-19 11:09:56
kastanjer skal koges!!!

  -   2007-11-10 17:52:35
Man kan ikke bruge de kastanier som vokser her hjemme .De er ikke giftige men de er bitre , altså køber man dem hos en grønthandler fra okt. til ca. jan.

  -   2007-11-01 17:41:11
Man klipper et kryds i toppen for ellers eksploderer de i ovnen , grov salt hældes i en bradepande ,sæt kastanierne i ,og i ovn på 200 gr. i 35 min .

  -   2007-11-01 17:36:15
De skal da ha`35 min i ovnen

  -   2007-09-28 15:52:36
"Ristede kastanier" er traditionelt i Bourgogne distriktet i Frankrig, og derfor er det naturligt at drikke Bourgognevin til de ristede kastanier

  -   2007-03-11 19:05:55
kan man bruge kastanier, der er samlet i marts fra jorden eller skal det være friske kastanier fra efteråret?

  -   2005-01-01 01:01:01
Glemmer fra år tik år, hvor varm ovnen skal vøære og hvor længe kastanierne skal ristes.

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan drikke en tør rødvin til, men ellers er en kold øl fortræffelig.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvilken vin drikker man til kastanier?

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan ridse et lille kryds i toppen. Varmen skal ca. lille på 200 grader

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan ridses hele vejen rundt?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad servarer man det til

  -   2005-01-01 01:01:01
er der nogle der er søde at skrive hvor varm ovnen skal være????