Glacerede kastanjer med rosenkål

Glacerede kastanjer med rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kastanjer
500 g.rosenkål
100 g.perleløg
2 dl.hønsebouillon
1 dl.ahornsirup
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200°. Skær et kryds i kastanjerne og bag dem 30 min. Pil skallen af dem, mens de endnu er varme. Pil også den inderste mørke hinde af. Rens rosenkålene og kog dem i rigelig letsaltet vand, til de netop er møre 5-8 min. Gem kogevandet. Køl rosenkålene af i koldt vand evt. tilsat lidt is. Lad dem dryppe af i en sigte og dup dem tørre i køkkenrulle. Blancher perleløgene i kogevandet fra rosenkålene 2 min. Pil løgene og kom dem i en sauterpande med bouillon. Lad bouillonen koge væk for jævn varme uden låg. Tjek at løgene er møre, ellers tilsættes lidt ekstra vand. Skru op for varmen og hæld siruppen på panden. Kom rosenkål på panden, når siruppen bruser op og varm dem igennem. Tilsæt kastanjer og smør og varm også kastanjerne igennem. Smag til med salt og peber og server straks.

Tips:

Glacerede kastanier og rosenkål kan serveres til stegt andebryst og ovnstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 13523 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu