Tænd ovnen på 200°. Skær et kryds i kastanierne og bag dem 30 min. Pil skallen af dem, mens de endnu er varme. Pil også den inderste mørke hinde af.
Rens rosenkålene og kog dem i rigelig letsaltet vand, til de netop er møre 5-8 min. Gem kogevandet. Køl rosenkålene af i koldt vand evt. tilsat lidt is. Lad dem dryppe af i en sigte og dup dem tørre i køkkenrulle. Blancher perleløgene i kogevandet fra rosenkålene 2 min. Pil løgene og kom dem i en sauterpande med bouillon. Lad bouillonen koge væk for jævn varme uden låg. Tjek at løgene er møre, ellers tilsættes lidt ekstra vand.
Skru op for varmen og hæld siruppen på panden. Kom rosenkål på panden, når siruppen bruser op og varm dem igennem. Tilsæt kastanier og smør og varm også kastanierne igennem. Smag til med salt og peber og server straks.
Tips:
Glacerede kastanier og rosenkål kan serveres til stegt andebryst og ovnstegte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 10887 gange, og udskrevet 216 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider