Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grove grønsagstærter

Grove grønsagstærter , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrøntsagsTærte

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grove grønsagstærter
, billede 4 Grove grønsagstærter
, billede 1 Grove grønsagstærter
, billede 2 Grove grønsagstærter
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
100 g.smør
100 g.grahamsmel
100 g.mager kvark (5%)
100 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.grønne linser
2 dl.grøntbouillon
1 pillet, hakket løg
1 storreven gulerod
1 spsk.smør
150 g.skyllet groft revet courgette
0.25 tsk.rosmarin, tørret
0.25 tsk.timian, tørret
0.25 tsk.merian, tørret
 
3 æg
100 g.hytteost
50 g.reven emmenthaler
 salt
 peber
 
100 g.skyllet courgette i tynde skiver.
50 g.revet ementhaler
 
Opskrift:
Dej:
Ælt alle ingredienserne til tærtedejen sammen, brug evt. en food processor, så går det nemt, og læg derefter dejen køligt 1/2 times tid.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform, ca. 24 cm i diameter, med dejen og stil den køligt.

Kog linserne møre i vand eller grøntbouillon, ca 20 min, og lad dem evt. dryppe af.

Svits løg og gulerod let i en stor pande i smør, mens der røres. Bland gourgetter og linser ved, svits det hele yderligere ca. 1 min og smag grønsagsblandingen til med kryderier. Hæld grønsagsblandingen i en skål, rør den med æg, hytteost og reven ost. Smag fyldet til med salt og peber og fordel det i tærteformen.

Læg lidt tynde courgetteskiver øverst, drys den revne ost på.

Bag tærten i ovnen ved 200 grader C. , en halv times tid, til den er gylden og ægge-ostemassen stivnet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (29 stemmer)

Opskriften er vist 78863 gange,
og udskrevet 1166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu