Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Spinat pirogger

Spinat pirogger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.butterdej
1 bt feta (200 g) drænet og smuldret
1 mellemstort hakket løg
1 pk.tøet presset hakket spinat
 muskat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Butterdej rulles tyndt ud, udstikkes med en stor tekop. når alle "kopperne" er klar laves en blanding af løg, feta, spinat smagt til med salt, peber og muskat. dette fordeles på "kopperne" -lægges så halvdelen af dejen klappes over fyldet- trykkes fast med en gaffel, pensles med æg, bages ca.20 min. på 200 grader , til de er gyldne. Serveres både varme, lune el. kolde til en god salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 41286 gange,
og udskrevet 1007 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jens  -  2010-09-03 08:19:51
Pirogger har ikke sin oprindelse fra Grækenland, men kommer fra Rusland.