Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italienskbrød

Italienskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 3 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
100 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
550 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Pensling:
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Rør gæren ud i det håndvarme vand og tilsæt salt, honning og olie. Kom durummel og det meste af pizzamelet i lidt af gangen.Tilsæt mel, til dejen slipper skålen. Dæk dejen med et klæde og lad den hæve til det dobbelte, ca. 1 time ved stuetemperatur.

Kom bagepapir på en plade og pensl det med olivenolie. Form dejen med fugtig hånd til 3 store kugler og læg dem på pladen. Pensl med olie og dæk med film.

Efterhæv brødet 30 minutter ved stuetemperatur. Fjern filmen og bag brødet ca. 20 minutter ved 225 grader C på nederste rille.

Køl brødet tidt af på en rist og bræk det fra hinanden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 16081 gange,
og udskrevet 461 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10128 (2411 kcal)
KJ pr. Brød 3376 (803 kcal)
Vægt ialt 1233 gram
Vægt pr. Brød 411 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 821 KJ (195 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 37.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu