kandiseret appelsinskal finthakket, 100 g. kandiseret appelsinskal finthakket,
30
g.
cocktailbær finthakkede, 30 g. cocktailbær finthakkede,
60
g.
mandelflager, 60 g. mandelflager,
120
g.
smuttede hakket mandler, 120 g. smuttede hakket mandler,
0.33
dl.
piskefløde, 0.33 dl. piskefløde,
250
g.
hakket mørk chokolade 250 g. hakket mørk chokolade
Opskrift:
smelt smørret og rør sukkeret i, bring det herefter i kog. Tag det nu af blusset og tilsæt kandiseret appelsinskal, cocktailbær,
mandelflager,
og hakkede mandler.Rør det godt sammen. Pisk fløden til en lind skum og vend den i dejen og stil den køligt i 10 min. Læg dejen på en smurt bageplade med en te ske med god afstand i mellem, da de flyder meget ud. Bag dem i 9 min ved 180 grader og lad dem afdkøle i 3 min til de er let stivnede. Tag herefter kagerne af pladen og lad dem afkøle på rist. Smelt chokoladen og smør den på undersiden af kagerne og lad dem køle til det er halvt stivnet, lav herefter et flot bølge mønster i bunden med en gaffel og lad så chokoladen stivne helt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 22006 gange, og udskrevet 434 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider