Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gåseleverpostej

Gåseleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Gås - Gåselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 stk.Gåselever
2 stk.Gåsekråser
2 stk.Gåsehjerter
3 SkiverSpæk
 dl.Mælk
1 spsk.Hvedemel
2 Æg
1 meget lille Løg ( ca. som en Bordtennisboldt )
1/4 tsk.Allehånde
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Hak Lever , Kråse , Hjerte , Spæk samt Løg 2 til 3 gange ( Sværen skæres af ) Det hele røres sammen med Mælk , Mel og Æg , tilsmages med Salt , Peber og Allehånde Hældes i små smurte Aluforme som bages i Vandbad ved 200 grader i ca. 1 Time Hvis det kniber med at blive brun på Overfladen sættes de højre op i Ovnen sidste tid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 24455 gange,
og udskrevet 523 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Line  -  2007-03-11 18:49:52
SUPER LÆKKER mmm....!?

sfriberg  -  0000-00-00 00:00:00
Smager utrolig godt!