Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dyreterrine

Dyreterrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsmåkød - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.dyrekødsmåkød
150 g.pancetta eller andet flæsk
100 g.kyllingelever
1 løg
1 æble
½ selleri
1 dl.piskefløde
½ dl.portvin
2 æg
10 knuste enebær
1 tsk.hakket timian
2 tsk.salt
1 tsk.groftmalet peber
150 g.fersk spæk til formen
 
Opskrift:
Hak dyresmåkød, flæsk, kyllingelever, løg, æble og selleri groft. Rør en fars ved at tilsætte fløde, portvin og æg og krydder med enebær, timian, salt og peber.

Beklæd en passende form med skiverne af fersk spæk, fyld farsen i formen og fold spækskiverne over farsen.

Bag terrinen i ovnen i vandbad 1 time ved 175° C. Vandbadet skal være varmt, når terrinen sættes i ovnen. For at prøve om terrinen er færdig stik i den med en pind. Hænger der intet fast på pinden er terrinen færdig. Afkøl og stil den kølig til næste dag.


Tilbehør:
Godt landbrød og blandet salat med æbler og en dressing af valnøddeolie og æbleeddike klæder terrinen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17501 gange,
og udskrevet 415 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu