Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Boghvedegrød

Boghvedegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Boghvede

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 l.mælk
210 g.boghvedegryn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Bring mælken i kog. Drys boghvedegryn i under omrøring. Dæmp varmen, læg låg på gryden og kog grøden i ca. 45 minutter. Sluk for varmen og smag grøden til med salt


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (37 stemmer)

Opskriften er vist 64518 gange,
og udskrevet 1564 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Finn  -  2011-01-28 13:29:33
kan serveres med sukker og kanel

Helle  -  2009-11-02 17:45:09
God opskrift, passer til 4 personer.

  -  2008-11-07 15:14:43
kaldes også tarregrød på sønderjysk

  -  2008-09-23 18:32:35
herlig ret - gerne med rosiner og æblestykker kogt med - serveret med en lækker tykmælk og enten honning eller ahornsirup.

Tove  -  2008-04-28 16:20:01
Kan den mon koges færdig under dynen ligesom risengrød ?

Sasja  -  0000-00-00 00:00:00
Smager utroligt dejligt på armen

Benjamin  -  0000-00-00 00:00:00
Kan serveres med jordbær / rabarber-marmelade

Anders  -  0000-00-00 00:00:00
kan serveres med både æblemos OG sirup

  -  0000-00-00 00:00:00
- kan serveres med æblemos, i stedet for sirup og sukker

  -  0000-00-00 00:00:00
serveres med en sirupsklap i midten af grøden og sukkerdrys