Lakserilette - Lakse rilette
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skindet trækkes af laksen og kødet plukkes af.
Kødet vendes med creme fraiche, hakket rødløg, hakkede kapers, sennep, revet citronskal og hakket purløg. Serveres med en blandet salat, brød eller knækbrød Tips: Andre krydderurter kan også bruges. |
Den skønneste lakserilette med rødløgVarmrøget lakserilette er en lækker lille anretning, som er perfekt til f.eks. påske, julefrokost, fødselsdage, tapas, eller hvis du blot ønsker at gøre lidt ekstra ud af middagen derhjemme. Retten er nem at lave, og der anvendes ikke særlig mange ingredienser, som blot skal røres sammen.Du kan med fordel lave riletten dagen før. Udover at spare tid får den lov til at trække endnu mere smag, hvilket kun er et plus. Lakserilette med varmrøget laks kan holde sig op til 4 dage i køleskabet i en lufttæt beholder. Så skulle der mod forventet være rester til overs, kan du sagtens gemme dem et par dage. Du kan med fordel bruge rester i en sandwich, dette smager fortrinligt. Lakserilette opskrift med mange serveringsmulighederDenne lakserilette med røget laks anrettes på salat, men du kan også sagtens anrette rilletten på f.eks. hjemmelavet knækbrød, rugbrød eller blinis.For at gøre lidt ekstra ud af din lakserilette med kapers, kan du servere dem i fine glas. Forretter og appetizers ser altid mere indbydende ud, når de serveres i små fine glas eller tallerkner. FAQHvad er lakserilette?Lakserilette er en rilette lavet på varmrøget laks, som trevles i stykker og vendes i creme fraiche. I denne opskrift er creme fraichen tilsat rødløg, kapers, citronskal, purløg, sennep og dild. |
Opskriften er vist 33526 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
|
Kommentarer ann - 2015-06-27 17:02:42 Det har intet med rilette at gøre. En rilette er kød varmet/tilberedt i fedtstof anonym - 2011-08-11 10:29:13 Der mangler oplysning om serviringsmåde - fx i form etc - og om det skal trække i - i hvor mange timer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




