| |
|
Lune Pandebrød
Lune Pandebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål. (hold lidt hvedemel lidt tilbage) Tilsæt mælk og ælt dejen sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 6 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm. i diameter). Smelt lidt af smørret på en pande (ca. 21 cm. i diameter).
Læg en dejplade på panden og bag den ved jævn varme, ca. 2 minutter på hver side. Bag de øvrige dejplader på samme måde.
Pak efterhånden brødene ind i Alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene lune til fx. en feta salat.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9
(20 stemmer)
Opskriften er vist 35850 gange, og udskrevet 758 gange.
| |
|
|
KJ total 5173 (1231 kcal)
KJ pr. stk. 862 (205 kcal)
Vægt ialt 568 gram
Vægt pr. stk. 94 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 910 KJ (216 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 43.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Karina - 2016-10-17 19:22:59 Er vild med disse brød.
Mega nemme at lave og smager godt
os.dk - 2012-03-24 11:54:01 mega go' opskrift
Ditte - 2010-10-19 12:44:37 mega lækre sager super godt
Kirsten Nørlund - 2009-09-01 18:08:42 Superlækre. Steg dem evt. i krydderolie. Uhm.. lækkert. Og så er børnene helt vilde med dem^^
Cecilie - 2008-11-02 14:11:03 Vildt gode;D
|
|