tomater, skæres i småstykker2-3 tomater, skæres i småstykker
1
middelstort løg, skæres i papirtynde skiver1 middelstort løg, skæres i papirtynde skiver
1
grøn chili, skæres i tynde ringe1 grøn chili, skæres i tynde ringe
½
salatagurk, skæres i terninger½ salatagurk, skæres i terninger
1
tsk.
spidskommenfrø, ristes og stødes 1 tsk. spidskommenfrø, ristes og stødes
½-1
tsk.
stødt sort peber ½-1 tsk. stødt sort peber
1
tsk.
salt1 tsk. salt
½
tsk.
tørrede bukkehornsblade (kasuri methi), knuses let med fingrene ½ tsk. tørrede bukkehornsblade (kasuri methi), knuses let med fingrene
Opskrift:
Rør yoghurten kraftigt op med salt og krydderier, som er mærket med #. Bland med agurk, tomater og løg. Pynt med chiliringe og tørrede bukkehornsblade. Stil salaten til afkøling, indtil den skal serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 15145 gange, og udskrevet 444 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider