Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosfarseret svinekam

Abrikosfarseret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.svinekam uden svær
1 spsk.groft slat
1 tsk.olie
1 fint hakket skalotteløg
25 g.smør/magarine
2 spsk.olie
100 g.tørrede hakket abrikoser
2 fedknust hvidløg
1 spsk.groft hakket salvie
100 g.brødkrumme
1 sammenpisket æg
 
1 tsk.hvedemel
3 dl.æblecider eller hvidvin
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær på langs rundt i svinekammen, så den til sidst kan rulles ud i ét langt stykke, som er 1-2 cm tykt.


Sautér løg i olie og smør/margarine og bland det med hakkede abrikoser, salvie, hvidløg, brødkrumme, salt, peber og æg.

Læg fyldet på den udfoldede steg og snør den fast sammen herom. Gnid med salt. Læg den i bradepande, pensl med olie.

Stil den i kold ovn, stil ovnen på 180 grader C i 1½ time og skru op til 225 grader C de sidste 15-20 minutter.

Si kødsaften og skum fedtet af. Bland ca. ½ dl skysauce med mel og cider og bring i kog til saucen jævner.

Skær stegen ud efter 15 minutter, og server den med brandvarm sauce og ovnristede kartofler og grønsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (40 stemmer)

Opskriften er vist 22657 gange,
og udskrevet 826 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erland  -  0000-00-00 00:00:00
Er det "sværen", der skæres fra og snøres på efetrfølgende, eller er det svinekam uden svær med skåret "lomme"?


Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan skruer man salt og peber op til 225 grader?


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at lave denne fyld i en oksemørbrad, det er pragtfuldt.