Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chokolade fondant med Lakridsis orange marinerede Litche

Chokolade fondant med Lakridsis orange marinerede Litche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
375 g.chokolade
2-3 koppersmør
6 æggeblommer
6 hvider
6 spsk.hvedemel
 
 Is
½ l.fløde
6 æggehvider
250 g.flormelis
 
Opskrift:
Smelt smør og chokolade i et vandbad. Pisk æggeblommer i og røres glat. Tilsæt mel og rør massen ned i temperatur. Pisk æggehvider stive og vendes i massen. Massen fordeles i smurte forme med sukker (vi brugte kopper som forme) bages i 12-15 min i 180 grader.

Is :
Pisk æggehviderne helt stive og kom flormelis i og pisk til en marengs. Pisk så fløden til skum og vendes i marengsen og der tilsættes larkridspulver. Hældes i forme (her brugte vi også kopper) og frysses ned.

Appelsinsaft koges ned til en sirup og der kommes skåret Litche frugt i og anrettes rundt om is og chokolade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 14962 gange,
og udskrevet 284 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-02-06 15:59:15
Hvor meget er 2-3 kopper smør ?

  -  2010-01-14 13:31:24
Over ingredienser mangler der at stå Lakridspulver og hvor meget man må tage.

02.03.2008  -  2008-03-02 09:00:07
Vær opmærksom på at "kopper" ikke er noget konkret mål til en opskrift..Det kan ha indflydelse på resultatet..