Krydderurte-tabouli
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : Red : |
|
|
Bulgur og vand blandes, trækker i 15 minutter ( til alt vand er opsuget). Krydderurter skylles, tørres og hakkes, ikke for fint. Bulgur, krydderurter, citronsaft og olie blandes sammen. Serveres let afkølet.
|
|
Opskriften er vist 15539 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-11 10:27:26 Tabouli stammer fra Libanon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne