hakket okse eller kalvekød 170 g. hakket okse eller kalvekød
125
g.
løg 125 g. løg
125
g.
gulerødder 125 g. gulerødder
50
grøn peber 50 grøn peber
1
bouillonterning 1 bouillonterning
1
laurbærblad 1 laurbærblad
50
g.
bladselleri 50 g. bladselleri
1
dl.
vand 1 dl. vand
1
dl.
gaio1 dl. gaio
carry carry
salt salt
peber peber
paprika paprika
Opskrift:
Kødet steges på en tør pande. Hak løgene og snit gulerødderne i tynde strimler. Kom kød, løg, gulerødder, carry, et smuldret laurbærblad og 1 tsk. paprika i bouillonvandet og rør grundigt rundt. Kom salt og peber i efter smag og behag. Bladselleri og grøn peber snittes fint og kommes i gryden. Det hele koger i ca. 15 min., Rør gaioen/yoghurten op med paprika og kom det i gryden. Smag evt. til med mere salt og server retten med f.eks. løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 21344 gange, og udskrevet 265 gange.