Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte Kaktusfigner

Fyldte Kaktusfigner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 kaktusfigner
100 g.marcipan
3 dl.piskefløde
4 æg
4 makroner
 cognac efter smag
 
Opskrift:
Start med at tænde ovnen på 150 C Tag handsker på og skyl fignerne og skær dem fri for pigge. Skær toppen af og udhul fignerne og kom kødet i en si over en skål. Pisk to af æggene og bland marcipanen heri Pisk fløden til flødeskumog bland halvdelen af det med de sidste to æg, cognac og de knuste markroner. Kom fyldet i figenerne og sæt dem i ovnen i ca 20 min. Figenkødet mases med en ske til alt saften er kommet igennem og kun kernerne er tilbage.Saften varmes forsigtig og serveres til de kolde eller varme figner sammen med resten af flødeskummet. Velbekomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9034 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birgit  -  2008-09-12 16:43:39
Der mangler da noget? 2 æg og marcipan blandes, og halvdelen af flødeskummet blandes med 2 æg mere mm. Skal disse to blandinger nu blandes, og er det så fyldet?

Deanie  -  0000-00-00 00:00:00
Indeholder marcipan ikke mandler (Krysdallergi)