finthakkede hasselnødder 100 g. finthakkede hasselnødder
2
tsk.
vanillesukker 2 tsk. vanillesukker
1
tsk.
bagepulver 1 tsk. bagepulver
20
stk.
knuste TUC saltkiks (Kan knuses med en hammer!) 20 stk. knuste TUC saltkiks (Kan knuses med en hammer!)
3
stiftpiskede æggehvider 3 stiftpiskede æggehvider
Opskrift:
Sukker, nødder, vanillesukker, bagepulver og kiks blandes i en skål.
De stiftpiskede æggehvider vendes i. Massen kommes i smurt springform og bages i 20 min ved 175 grader Tærten er bedst dagen efter.
Servering:
Med 38% cremefraiche og masser af kaffe
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(16 stemmer)
Opskriften er vist 12187 gange, og udskrevet 365 gange.
Kommentarer
Heidi J - 2010-07-15 12:14:28 Alle spørger efter den og vil vide hvornår jeg laver den igen.
Dorthe - 2010-02-19 14:58:32 Er denne tærte fryseegnet????
Heidi - 2008-10-27 18:16:30 Et sikkert hit, hver gang!
Lene - 2007-03-04 11:35:04 fantastisk lækker med solbærsyltetøj og flødeskum
sille - 0000-00-00 00:00:00 helt fantastisk, super god med is og frugt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider