Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Consommé Osso Buco med kalveskankstortellini og årstidens tern

Consommé Osso Buco med kalveskankstortellini og årstidens tern , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.kraftig klaret oksebouillon
400 g.kalveskank
1 pk.smør
2 porrer
 concassé af 2 tomater
 pastadej
10 g.peberrod
2 gulerødder
½ knoldselleri
2 pastinakker
 
 Pastadej:
180 g.semola
60 g.hvedemel
2 æg
1 tsk.olie
 
Opskrift:
Det hele blandes og æltes godt sammen, til konsistensen er smidig - stilles til hvile.

Skanken brunes, 1 porre, 1 gulerod, 1 knoldselleri, 1 pastinak i grove tern koges i bouillonen, til det hele er mørt. Bouillonen sigtes, og kødet pilles fra skanken. Resten af urterne skæres i tern (1x1 cm) og koges halvmøre i bouillonen. Kødet smuldres, 2 dl. bouillon nedkoges og monteres med smør og revet peberrod, smages til med salt og peber. Pastadejen rulles tyndt ud, 1 stor spiseskefuld lægges på pastaen, som stikkes ud i en stor cirkel. Denne foldes til en halvmåne, og pastaen trykkes i rundingen, og enderne samles på midten modsat åbningen. Tortellinierne koges møre i saltet vand. Bouillonen koges og severes i dybe tallerkener, urterne tilsættes den varme suppe, tortellinierne lægges i, og der drysses med tomat tern.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12384 gange,
og udskrevet 157 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu