Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stigs fasansuppe

Stigs fasansuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 fasan
2 storegulerødder
1 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.smør
1 spsk.olie
 lidt timian + rosmarin
1/2 dl.tomatpuré
1/2 dl.sherry
2 dl.piskefløde
1 1/2 l.bouillon
 små faste champignon
 sprød bladselleri
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Gulerødderne skæres i mønter, løg og hvidløg hakkes - det hele svitses i fedtstof. Fasan (delt i 4-6 stykker) svitses med i 10 min., hvorefter bouillon, krydderier + tomatpuré tilsættes. Det hele koges i 5 kvarter. Fasanen tages op, suppen sis og hældes tilbage i gryden. Champignon, bladselleri, fløde og sherry tilsættes, fasanbrystkøddet skæres i terninger og tilsættes og det hele koges ind, ej for længe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 20520 gange,
og udskrevet 587 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-02-03 16:47:32
champion og bladselleri er en fin smagskombination. Ligeledes reduktion af bouillonmængden er o.k