Røget fasantartar

Røget fasantartar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 røget fasan
4-6 æggeblommer
 brød
 smør
 
 Pynt:
 purløg
 
Opskrift:
Alt kød pilles af den røgede fasan og skæres i meget små tern.

Smør brødet og læg evt et salatblad på. Kom det hakkede kød på og læg en æggeblomme øverst.

Pynt med purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13335 gange,
og udskrevet 159 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu