ikke- pasteuriseret lys miso0.25 kop ikke- pasteuriseret lys miso
3
spsk.
abrikos olie ( eller en anden mild olie)3 spsk. abrikos olie ( eller en anden mild olie)
0.5
kop
vand0.5 kop vand
1
spsk.
Nama Shoyu (soya sovs)1 spsk. Nama Shoyu (soya sovs)
1
spsk.
rå æblecider eddike1 spsk. rå æblecider eddike
Opskrift:
Bland alle ingredienser i en foodprocessor eller blender. Det giver en 1 kop og det holder sig i et par uger i køleskabet.
Dette er Stephen Arlin's søns favorit dressing nr.1
Tips:
Variationer – Prøv at tilsætte noget af det følgende:
1 spsk hakket løg
1-2 fed hvidløg
1 tsk frisk ingefær
½ tsk appelsin skræl eller citron skræl
lidt frisk kværnet peber
Eller, prøv at erstat eddike med citron eller appelsinsaft.
Hvis du bruger en mørk miso kan du tilsætte en dadel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16640 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider