Kommentarer
- 2010-11-08 16:29:01 bedst til julefrokost var dog et stk. hjemmebagt franskbrød med andefedt, en 5 mm tyk skive sukkeraltet, kogt okdselårtunge delvis dækket af hjemmelavet sky.
god jul ulrik
Jørgen - 2009-12-19 12:26:39 Hvorlænge skal lårtungen koge?
Helene Risager - 2008-12-02 18:50:16 Det er sjovt. Jeg har den omvendte opskrift, som jeg lærte på Færøerne. Der bruges fersk lammekød - kølle eller bov, som koges uden salt 1-2 timer - alt efter størrelsen - med de grønsager og urter man kan lide. Kødet tages op kogende og saltes med det samme med groft- eller finsalt. Dagen efter fjerner man det overskyende salt og pakker det ind i et rent viskestykke, som er skyllet i koldt vand.DET SMAGER GODT. I princippet kan alt kød laves på den måde. Jeg har prøvet det med oksekød med succes.
Martin - 2007-06-03 15:26:24 Saltes i 5 dage, koges 1 time i stærk saltet vand, køler af i kogevandet.
Peter - 0000-00-00 00:00:00 Jeg har prøvet at koge kalorius som en hamburgerryg , altså koge i ca. 20 minutter, hvorefter kødet trækker i kogevanget i en halv times tid. Det blev helt fint.
- 0000-00-00 00:00:00 kogetid ønskes
- 0000-00-00 00:00:00 hvor længe skal det saltede kød ligge i kogende vand? Skal kødet koge?
Eva - 0000-00-00 00:00:00 Hvor længe skal kødet være i kogende vand?
|