Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekød med squash og bønner ( Fedtfattig )

Svinekød med squash og bønner ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 4 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 1 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 2 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
250 gram Grønne bønner, friske
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Al synlig fedt fjernes fra kødet og det skæres i tern.

Olien hældes i en gryde. Når olien er varmet op, svitses kød og hakket løg i gryden ca. 5-10 minutter.

Bouillon hældes ved. Retten simrer ca. 20 minutter.

Squashen skæres i store tern. Squashen kommes i gryden sammen med de grønne bønner. Småkoger igen ca. 10 minutter.

Jævnes med Maizena udrørt i lidt vand. Efter 5 minutter tilsættes hakket persille. Retten smages til med salt og peber.

Risene koges efter anvisning på pakken.

Herefter er denne friske sommergryde klar til servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 85390 gange,
og udskrevet 2771 gange.


Energi:
KJ total 9867 (2349 kcal)
KJ pr. Pers. 2466 (587 kcal)
Vægt ialt 3026 gram
Vægt pr. Pers. 756 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 326 KJ (77 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pedersen   -  2015-09-15 12:41:05
Alletiders gryderet, og hurtig at lave.