Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Svinekød med squash og bønner ( Fedtfattig )

Svinekød med squash og bønner ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 4 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 1 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 2 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
250 gram Grønne bønner, friske
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Al synlig fedt fjernes fra kødet og det skæres i tern.

Olien hældes i en gryde. Når olien er varmet op, svitses kød og hakket løg i gryden ca. 5-10 minutter.

Bouillon hældes ved. Retten simrer ca. 20 minutter.

Squashen skæres i store tern. Squashen kommes i gryden sammen med de grønne bønner. Småkoger igen ca. 10 minutter.

Jævnes med Maizena udrørt i lidt vand. Efter 5 minutter tilsættes hakket persille. Retten smages til med salt og peber.

Risene koges efter anvisning på pakken.

Herefter er denne friske sommergryde klar til servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 86876 gange,
og udskrevet 3165 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pedersen   -  2015-09-15 12:41:05
Alletiders gryderet, og hurtig at lave.