Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bulgarsk lammesuppe

Bulgarsk lammesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.lammehals
2 løg
1 fedhvidløg (finthakket)
2 spsk.smør
0.5 spsk.paprika
1 ds.hakkede tomater
1 spsk.tomatpure
5 dl.bouillon
1 laurbærblad
0.5 tsk.merian
3 dl.røde linser
2 peberfrugter
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kødet fra benene og del det i små strimler. Kog bouillon på benene.

Svits de hakkede løg og hvidløg i fedtstoffet uden at det bruner, og tag det op igen. Brun kødet, drys paprika over, tilsæt løg, tomatpure og tomatstykker, salt og peber.

Spæd med den siede bouillon, tilsæt laurbærblad og merian og lad suppen simre under låg i 30 min.

Skyld linserne i koldt vand. Lad dem løbe af og hæld dem i suppen og kog dem herefter i ca. 20 min. Tilsæt strimlede peberfrugter, og suppen simrer endnu 5 min. og smag den til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19897 gange,
og udskrevet 404 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-03-03 17:41:17
Prøv den, den er fantastisk god Kristine


Kristine  -  2012-08-10 20:08:29
Jeg har lige prøvet denne opskrift. Brugte 500 gr. Lammebov og supplerede med kød- og melboller. Dette gjort fordi det var det vi havde. Det smagte helt vidunderligt. Denne opskrift kan varmt anbefales. Prøv den!