Broccolisalat med kalkun

Broccolisalat med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : And - Kogt/stegt kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.kogt kalkunbryst (kan evt. erstattes med kold kalvesteg, kogt skinke spegeskinke eller let røget, usaltet lammelår)
500 g.frisk broccoli (300 g frossen)
3 appelsiner
1 citron
1 spsk.tør hvidvin
 salt
 peber
3 spsk.olie
30 g.valnøddekerner
 
Opskrift:
Vask broccolien omhyggeligt, og del den i passende buketter. Skær det grove af stilkene, kom dem i let saltet, kogende vand, og kog dem i 8 min. (Ved frossen broccoli nedsættes kogetiden til 5 min.). Tag broccolien op, slå straks koldt vand på og lad den afkøle i en sigte.

Skræl 2 appelsiner med en skarp kniv, på samme måde som man skræller et æble. Del dem i både og fjern kerner og hinder helt. Pres saften af den tredie appelsin samt citron, og si den. Rør det sammen med hvidvin, krydderier og olie.

Skær kødet i fine små stykker. Fordel det sammen med broccoli, og appelsinstykker på et dybt fad. hæld dressing over, og lad det stå og trække i en halv time.

Tilbehør:
Drys valnøddekerner på umiddelbart før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 16637 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu