Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Landpostej

Landpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Landpostej, billede 4 Landpostej, billede 1 Landpostej, billede 2 Landpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingelever
100 gram Skinke. røget
200 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
200 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Madeira 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kyllingelever optøs og skæres i små terninger. Skinken skæres i terninger. Lever, skinke og kød blandes. Hvidløg og løg skæres i små terninger og tilsættes. Æg, fløde, madeira og salt røres i.

Farsen hældes i en form eller ildfast fad. Stilles i ovnen ca. 1 1/4 time ved 200 grader C. alm. ovn. Postejen stilles i køleskab.

Holdbarhed 5-6 dage.

Serveres med Groft brød og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 60214 gange,
og udskrevet 1212 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7371 (1755 kcal)
KJ pr. Portion 7371 (1755 kcal)
Vægt ialt 1244 gram
Vægt pr. Portion 1244 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 592 KJ (141 kcal)
Protein 15.4 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Chi  -  2007-10-06 01:03:05
..- min første "postej!" og den er super! thumbs up! :)