Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Andeleverpostej

Andeleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : And - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 storeandelever
1 blødkogt æg
1 spsk.smeltet andefedt
1 hakket løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg leveren let i smør, løget steges gyldent, alt kommes i en skål og piskes godt sammen, kommes i en serveringsskål. Kan holde sig i køleskabet i 4 - 5 dage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (28 stemmer)

Opskriften er vist 36979 gange,
og udskrevet 472 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu