Pilau af ged

Pilau af ged, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gedekød - Gedesmåkød

Oprindelsesland : Tanzania

TanzaniaIndsendt :

Ingredienser:
5 dl.ris
8-9 dl.kokosmælk (evt. vand)
1 stanghel kanel
2-3 kardemommekapsler
2-3 helenelliker
2-3 storeløg
500 g.ged eller oksekød, skåret i tern
 evt. 1-2 tomater
 lidt olie
Opskrift:
Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt.
Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt. Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter.

Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt. I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet.


karakterer:
Opskriften er vist 10691 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Niels... igen  -  2009-06-02 09:12:55
Lad være med at putte ketchup i, så bliver den alt for sød xO

Niels  -  2009-06-02 09:11:45
Ohh My GOD, det her er mit livs mad.. da jeg smagte det først blev mit liv lavet om d-d-det smagte af smørreøst

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Smager virkelig godt hvis man tilsætter 2-3 dl Porter sammen med kokosmælken