Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pilau af ged

Pilau af ged, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gedekød - Gedesmåkød

Oprindelsesland : Tanzania

TanzaniaIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.ris
8-9 dl.kokosmælk (evt. vand)
1 stanghel kanel
2-3 kardemommekapsler
2-3 helenelliker
2-3 storeløg
500 g.ged eller oksekød, skåret i tern
 evt. 1-2 tomater
 lidt olie


Opskrift:

Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt.
Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt. Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter.

Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt. I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (34 stemmer)

Opskriften er vist 9117 gange,
og udskrevet 230 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niels... igen  -  2009-06-02 09:12:55
Lad være med at putte ketchup i, så bliver den alt for sød xO


Niels  -  2009-06-02 09:11:45
Ohh My GOD, det her er mit livs mad.. da jeg smagte det først blev mit liv lavet om d-d-det smagte af smørreøst


Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Smager virkelig godt hvis man tilsætter 2-3 dl Porter sammen med kokosmælken