Cremebudding i Ovn

Cremebudding i Ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
1,2 dl.brun farin
3,7 dl.mælk
1,2 dl.piskefløde
1 tsk.vaniljeessens
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 180 grader. Pensl en ildfast skål ( 1 L ) med smeltet smør.

Pisk æg, sukker, mælk, piskefløde og vanilje i en mellemstor skål i 1 minut og hæld blandingen over i den smurte skål.

Stil skålen i en lav bageform og hæld så meget varmt vand ved, at det når halvvejs op ad siden.

Stoæ bageformen på ovnpladen og drys med muskatnød.

Bag buddingen i 15 minutter og skru ned til 160 grader og giv buddingen yderligere 20 minutter til konsistensen er fast - og der ikke hænger dej ved, når en skarp kniv føres ned i buddingen. Tag straks skålen op af vandbadet.

Kan serveres varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 15965 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu