Opvarm ovnen til 180 grader. Pensl en ildfast skål ( 1 L ) med smeltet smør.
Pisk æg, sukker, mælk, piskefløde og vanilje i en mellemstor skål i 1 minut og hæld blandingen over i den smurte skål.
Stil skålen i en lav bageform og hæld så meget varmt vand ved, at det når halvvejs op ad siden.
Stoæ bageformen på ovnpladen og drys med muskatnød.
Bag buddingen i 15 minutter og skru ned til 160 grader og giv buddingen yderligere 20 minutter til konsistensen er fast - og der ikke hænger dej ved, når en skarp kniv føres ned i buddingen. Tag straks skålen op af vandbadet.
Kan serveres varm eller kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13321 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider