Cremebudding (Diabetes)

Cremebudding (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.Mælk
4 Æggeblommer
4 spsk.maizenamel
8 Mariekiks
 Kanel
 
Opskrift:
Bland kold mælk, maizena og saccharin i en gryde. Når blandingen koger, fjern da fra varmen og tilsæt pisket æggeblomme. Rør roligt rundt indtil blandingen er jævn. Hæld op i en skål med mariekiks langs kanten. Når cremebuddingen er kold, tilsæt kanel. Server kold.





karakterer:
Opskriften er vist 24938 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-17 10:44:58
Hallo hallo hvad med en opskrift til diabetes budding .. Hvor man kan læse hvor meget sødestof man skal bruge.. Og minus mariekiks ..det ville være dejligt :-)

  -   2010-09-23 12:01:13
Kunne også godt lide at vide hvor meget sødestof...??? Der er lige glemt en ting der. Men den kan da ikke bruges til diabetikere?!?! Der er masser af sukker i mariekiks...

  -   2010-02-09 13:47:58
Hvor meget sødestof der skal i, står der ikke noget om........

  -   2008-05-14 15:22:12
hvor meget sødestof????