Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Cremebudding ( Diabetes )

Cremebudding ( Diabetes ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 dl.Mælk
4 Æggeblommer
4 spsk.maizenamel
8 Mariekiks
 Kanel
 
Opskrift:
Bland kold mælk, maizena og saccharin i en gryde. Når blandingen koger, fjern da fra varmen og tilsæt pisket æggeblomme. Rør roligt rundt indtil blandingen er jævn. Hæld op i en skål med mariekiks langs kanten. Når cremebuddingen er kold, tilsæt kanel. Server kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 21035 gange,
og udskrevet 382 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Grete  -  2013-03-17 10:44:58
Hallo hallo hvad med en opskrift til diabetes budding .. Hvor man kan læse hvor meget sødestof man skal bruge.. Og minus mariekiks ..det ville være dejligt :-)

Anonym  -  2010-09-23 12:01:13
Kunne også godt lide at vide hvor meget sødestof...??? Der er lige glemt en ting der. Men den kan da ikke bruges til diabetikere?!?! Der er masser af sukker i mariekiks...

dulle  -  2010-02-09 13:47:58
Hvor meget sødestof der skal i, står der ikke noget om........

sus  -  2008-05-14 15:22:12
hvor meget sødestof????