gedekølle, udbenet til skanken 1 gedekølle, udbenet til skanken
1
lille bdt.
rosmarin 1 lille bdt. rosmarin
1
lille bdt.
timian 1 lille bdt. timian
50
g.
parmesan 50 g. parmesan
4
fed
hvidløg 4 fed hvidløg
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Nip bladene af rosmarin -og timiankvistene.
Tag hvidløgene ud af skallen.
Riv parmesanosten fint.
Blend det hele til en lind puré med olivenolie.
Smag til med salt og peber.
Smør kødet indvendigt med denne blanding.
Snør køllen sammen og steg den 2x45 minutter, med 20 minutters ventetid imellem de to ovnture, ved 180 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 19692 gange, og udskrevet 759 gange.
Kommentarer
Alex Hertz - 2009-02-13 11:48:10 Opskriften er åbenbart taget direkte fra Meyers Køkken.
Bjarne Lund - 0000-00-00 00:00:00 Meget velsmagende og velegnet sammen med rodfrugter og ovnstegte kartofler
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider