Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gedefricassé

Gedefricassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Gedekød - Gedebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.gedekød, 3x3 cm tern skåret fra bryst/bov
2 bdt.nye løg
2 gulerødder
400 g.kartofler
 Suppevisk
2 dl.piskefløde
1 bdt.kørvel


Opskrift:

Kom kødet i en gryde, hæld vand på så det dækker. Kog op, skum grundigt. Tilsæt 1 spsk salt og lad så kødet simre min 1,5 timer.

Lad suppeviske simre med de sidste 30 minutter. Tag den så op- Skum undervejs.

Kom fløden i. Gør grøntsagerne i stand. Skær dem ud i mindre stykker. Tilsæt først kartofler og 5-10 minutter senere gulerødder og til sidst løg. Smag til med salt og peber.

Hak kørvel og kom det i umiddelbart før retten serveres.

Tips:

Retten kan smages til med citronsaft.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7666 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu